Länsförsäkringar

Spara hos LansforsakringarAllmänt

Spara hos LansforsakringarAllmänt

Länsförsäkringar är mest känt som ett försäkringsbolag på lokalnivå. Företaget har emellertid byggt upp en stark och stabil verksamhet och har nu kontor på de flesta ställen Sverige och erbjuder en hel del banktjänster däribland sparande. Precis som de flesta storbankerna har de valt att erbjuda så mycket som möjligt när det gäller sparande och placeringar. Du hittar i stort sätt alla de vanliga sparformerna även hos Länsförsäkringar.

Företaget erbjuder sina kunder sparkonton för att enkelt lägga undan pengar till en förmånlig ränta och för att de enkelt skall kunna ta ut och sätta in pengar. Företaget erbjuder också ett fasträntekonto där du binder upp dina pengar över en bestämd tid mot att du får en bättre ränta. Du måste minst sätta in 50 000 kronor.

Vidare erbjuder Länsförsäkringar både sparande i aktieindexobligationer, fondsparande eller i aktier. Alla tjänsterna erbjuder olika förutsättningar i insatser, avkastning och risk. Allt för att de flesta skall hitta det som passar dem när det gäller sparande. Det bästa du kan göra är att ta kontakt med ditt lokala kontor för att få prata med en tjänsteman som kan hjälpa dig med vad som passar din ekonomi bäst.

Slutligen erbjuder företaget också premieobligationer. Obligationer som ger dig möjlighet att vinna pengar helt skattefritt.

Insättningsgaranti

Länsförsäkringar har som de flesta registrerats till den statliga insättningsgarantin.

Sparmöjligheter

– Sparkonton
– Fonder
– Aktier
– Premieobligationer
– Aktieindexobligationer

Räntor

Läs mer om Länsförsäkringar