SEB

Spara hos SEBAllmänt

Spara hos SEBAllmänt

Skandinaviska Enskilda Banken, SEB, tillhör också en av våra mer kända banker. Bankens verksamhet är omfattande inom de flesta branscherna och så även inom sparandet. Företaget erbjuder flertalet av de olika sparformerna som idag finns på marknaden. Företaget har sparkonton i olika former där det vanliga kallas för Enkla sparkontot som motsvarar ett konto där du har fria uttag och kan ha valfri mängd pengar att spara. Det finns ytterligare konton som passar för olika situationer, däribland placeringskonton och transaktionskonton.

SEB erbjuder också placeringar i aktier och fonder. Ett bra sparande för dig som är ute efter en högre avkastning och en större utmaning. SEB har också någonting som kallas aktieobligationer. En blandning med utmaning från aktierna och trygghet från obligationerna.

Företaget erbjuder också flertalet av de olika obligationer som finns att placera dina pengar i. SEB har anpassat sina tjänster och kan erbjuda varjde individ den sparandeformen som bäst passar för tillfället. Boka ett möte för att lära dig mer om vad som passar dig bäst.

Insättningsgaranti

SEB och deras sparande täcks av den statliga insättningsgarantin.

Sparmöjligheter

– Sparkonton
– Fonder
– Aktier
– Obligationer
– Aktieobligationer

Räntor

Läs mer om SEB